Personvern

Personopplysninger

 

DiakoniAvis

Søndagstankar ved diakon Betty Søvik

Lovnaden står over lova

Galatarane 3, 23-29 :  «23 Før trua kom, vart vi haldne i varetekt under lova; vi var innestengde heilt til den trua som skulle koma, vart openberra. 24 Slik var lova vaktaren vår til Kristus kom, for at vi skulle seiast rettferdige ved tru. 25 Men no når trua er komen, er vi ikkje lenger under vaktaren.

→ Les mer

SLIK KAN DU STØTTE FASTEAKSJONEN​I ÅR​

OMTALE I AVISA:

Den årlege fasteaksjonen til kyrkjelydane i Noreg, i samarbeid med Kirkens Nødhjelp, blir ikkje avlyst, men går digitaltsmskontonummer, Vipps og Facebook. I slutten av marsskulle konfirmantar og frivillige i heile Noreg ha gått frå dør til dør for å samle inn pengar til Kirkens Nødhjelp sitt arbeid for fattige og menneske som er ramma av krig og katastrofar!

→ Les mer

Hugs Kirkens Nødhjelp sin fasteaksjon fortsatt
Komande tysdag den 31. mars, skulle eigentleg mellom andre konfirmantene kome på dørene med innsamlingsbøsse. Dette er som sagt avlyst, og vert digital. Her finn du igjen informasjonen på korleis du kan gi. PS. Same kva måte ein som gir pengane på vert det registrert hjå KN kva kommune det kjem frå (postnr.)

→ Les mer

Treng du nokon å snakke med?
Vi på Ørsta Kyrkje-kontor fylgjer med på spreiinga av koronaviruset i landet vårt generelt og i lokalsammfunnet spesielt. Det er vanskelig å finne ord for situasjonen slik den er no. På Kyrkjekontoret er vi tilgjengelige og vil gjerne vere til stades også i ei krisetid som dette for å hjelpe alle som er berørt på ulikt vis.

→ Les mer

Føremiddagstreff på Ørstaheimen
Føremiddagstreffa i Ørsta arrangerer treff på Ørstaheimen igjen den 5. mars klokka 11:00. Det blir føremiddagstreff i kantina på Ørstaheimen, komande torsdag. Soknepresten i Hjørundfjord, Espen Aarseth, vil halde ei andakt, og det kan verte både song og musikk.

→ Les mer

Takk til deltakarane i Fasteaksjonen
TAKK SÅ MYKJE til konfirmantar, foreldre og frivillige for ein kjempeinnsats for Ørsta kyrkjelyd sin årlege Fasteaksjon til inntekt for vår Kirkens Nødhjelp, saman med rundt 40 000 bøsseberarar rundt i heile Noreg.

→ Les mer

TAKK SÅ MYKJE til konfirmantar, foreldre og frivillige for ein kjempeinnsats for Ørsta kyrkjelyd sin årlege Fasteaksjon til inntekt for vår Kirkens Nødhjelp, saman med rundt 40 000 bøsseberarar rundt i heile Noreg.

→ Les mer

FØREMIDDAGSTREFF på Bakk-Olamarka
Velkommen til føremiddagstreff 4. april kl 11 til både frå Ørsta, Vartdalstranda og Hjørundfjorden. Føremiddagstreffa er eit samarbeid mellom frikyrkja, bedehuset og kyrkja, og alle som har tid og høve er velkomne til treff! 

→ Les mer

Kirkens SOS med kontor i Myrvåg

I oktober åpnes derfor ny vaktavdeling av Kirkens SOS, lokalisert til Myrvåg på Søre Sunnmøre.

Kurs for nye frivillige starter i uke 38

Kirkens SOS Møre og Romsdal utvider for å møte økt etterspørsel etter den døgnåpne krisetjenesten på telefon og internett.

→ Les mer


"Gå i fred, ten Herren med glede!"

Kontaktinformasjon:
Knut Stave, diakon Tlf: 700 48644
e-post:
          ............................
Betty Søvik, diakon
Tlf: 700 48645
e-post:
 ...............................................
Lenkjer: Kirkens SOS..............................................

Adresse
Vikegata 5, 
6150 ØRSTA

Tlf: 70048640 
E-post til kontoret